Katoavat kuteet

Kesän kunniaksi tein kevennysprojektin vaatekaapilleni. Paljon sieltä on jo poistettu, mutta muutaman lisäyksen vuoksi halusin tasapainottaa tilannetta, tai mikä parempaa, viedä sen miinukselle.

Tällä kertaa vaatteiden poistaminen on jo haasteellisempaa, koska olen karsinut vaatteitani jo niin pitkään. Pois heittämisen sijaan laitoin ison pinkan vaatteita kassiin ja kassin sängyn alle piiloon. Päätin jättää kassin sinne ainakin syksyyn asti ja katsoa sen jälkeen mitä siellä on, ja miettiä tulenko tosiaan tarvitsemaan niitä jatkossakaan. Tällä hetkellä kassin piilotuksesta on noin kuukausi aikaa enkä meinaa muistaa mitä olen sinne laittanut. Varsin lupaavaa, siis.

Jälleen kerran olen miettinyt kuinka haastavaa on koota itselleen toimiva vaatekaappi, kun oma tyyli ei ole turhan yhtenäinen. On olemassa se haavetyyli, office-look, jota kohti olen pyrkinyt vaatekaappiani muokatessa ja jota toivon voivani hyödyntää sitten kun ne oman alan työt alkavat. Sitten on tämä nykyinen tyyli, jota yritän kyllä muokata hieman asiallisemmaksi, mutta silti se koostuu erittäin simppeleistä skinnyhousuista ja trikoopaidoista. Sen lisäksi on tämä työ, jota teen opiskelujen ohella, joka vaatii vähän rennompia vaatteita joissa on helppo liikkua ja paljon taskuja. Ja vielä erikseen urheiluvaatteet, jotka voi jakaa kolmeen osioon; ulkoiluun ja vaeltamisen, juoksemiseen ja sisäliikuntaan.

Ei tässä muu ole auttanut, kun yrittää miettiä tarkkaan miten näitä eri tarpeita voisi yhdistellä. Paljon käytän urheiluvaatteita töissä, ja siisteimpiä ulkoiluvaatteita ihan arkipäivässä esim asioilla käydessä tai luennolle mennessä. Värikkäät tennarit ydistettynä siistimpään yläosaan on nykyään aika tavallinen yhdistelmä ja toimii vaikkapa kaupunkimatkalla. Silti on vielä hankaluuksia nykyisten vaatteiden yhdistelyn kanssa, ja siitä pitäisi päästä eroon, tai siis yhtenäistää olemassa olevat vaatteet toisiinsa sopivaksi.

Yhtenä konkreettisena esimerkkinä on monet paitapuserot, jotka vaativat alaosakseen hameen tai siistit mustat housut, joissa vyötärö on korkeammalla kuin omissa farkuissani. Muuten pitkäselkäisenä ihmisenä nämä paidat jäävät aivan liian lyhyeksi, ja ovat käyttökelvottomia. Ja minähän sitten tykkään pitää nimenomaan farkkuja ja tykkään siitä, että paidat ovat tarpeesi pitkiä. Eli jonkinlaista tyylipäivitystä kaipaan tässä.

Kesä aikaa ihmetellä näitä ristiriitaisuuksia ja sitten on ryhdyttävä toimenpiteisiin 🙂

 

 

 

 

Advertisement

Tietoja snipsi

Matkalla keveämpään elämään.
Kategoria(t): Vaatteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s