Kaikki hajoaa kertaheitolla

Mikä on tämän kevään kirous, kun puolet tavaroistani ratkeavat liitoksistaan? Siis ihan kirjaimellisesti.

Olen joutunut luopumaan jopa kaksista farkuistani kuukauden sisällä, sillä molemmissa alkoi olla alushousujen esittelyvaara. Menivät siis repeämään haaroista. Samalla osastolla on reikä myös lähes käyttämättömissä juoksuhousuissani (maksoivat hunajaa, joten melkein purskahdin turhautuneeseen itkuun reiät huomatessani). Tosi tympeää, ja housuostokset odottavat. Tosin saavat odottaa, sillä ei ole yhtään motivaatiota mennä housukaupoille. Katsotaan jos vaikka kesän selviäisin kaapissa roikkuvilla vaatekappaleilla. Kohta käytetään kuitenkin vain shortseja!

Pari vuotta vanhat tennarit/vapaa-ajan tossuni ovat menneet varvasosastolta oudosti myttyyn, eikä niitä voi enää pitää jalassa, kun sattuu. Adidaksen tossuiksi olivat siis aika huonolaatuiset. Toinenkin kenkäpari on menetetty, nimittäin lähes kymmenen vuotta uskollisesti palvelleet mustat nahkasaapikkaat ovat siinä tilassa, että edes suutari ei anna niille toivoa. Saapikkaita en tarvitse ennen syksyä, mutta tossuille olisi tilausta ja tarvetta.

Hukkasin harjani. Ei hajonnut, mutta hävisi. Ei löydy mistään.

Silmälasieni kehyksien pinnoite on kulunut pois. Ovat tosi ruman näköiset ja rillejä pidän kuitenkin päivittäin päässä. Haluaisin ostaa uudet, mutta hinta hirvittää. Odotan kesän ensimmäistä palkkatiliä.

Yliolan laukustani katkesi hihna ja repesi sisävuoret. Tämä on aika iso ongelma, koska käytössäni on lähinnä vain iso laukku, joka on aivan epäkäytännöllinen asioilla käymiseen. Tänään hieno esimerkki kuinka valtavassa laukussa seilasi yksinäinen lompakko ja avainnippu. Katselin kaupoilla mieluisia mustia nahkalaukkuja, enkä löytänyt mitään alle satasella. Hermot meni.

En halua edes muistella, onko jotain muutakin hajonnut. Tämä on se tylsä puoli, kun yrittää omistaa mahdollisimman vähän. Kun pienestä tavaramäärästä puolet kosahtaa, on vaikea pitää kiinni ”laatu korvaa määrän” ajattelusta, sillä opiskelijana ei olisi varaa ostaa niitä laadukkaita asioita kerralla näin montaa 😦 no eipä auta kun priorisoida tarpeet listalle ja ostaa sitä mukaan. Taidanpa viikonloppuna tehdä myös perusteellisen kirppiskierroksen, jos toisen roina olisi minun aarteeni.

Tietoja snipsi

Matkalla keveämpään elämään.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kaikki hajoaa kertaheitolla

  1. 365morelife sanoo:

    Mullakin farkut hajoaa aina kerralla ja yleensä vielä haaroista. Farkkujen sovittaminen vie aikaa ja vaivaa. Mulla voisi olla nahkainen musta olkalaukku myynnissä, laita sähköpostia niin laitan kuvia ja hintapyynnön.

    Isäni, joka hukkailee ajoittain lasejaan on ostanut netistä laseja halvalla. Itse en ole kokeillut. http://www.favoptic.fi.

  2. A sanoo:

    hei jos ne trikoot on aika uudet, niin mun mielestä vaatteilla on 6kk:n pituinen aika, joka niiden pitää kestää ehjinä. Joku kuluttajansuojajuttu. Ei kerpele, en muista pitääkö tää paikkansa mutta ainakn äiti käskee mun aina säilyttää vaatekuitteja puoli vuotta :–) vaadi oikeutta siltä urheiluliikkeeltä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s