Elossa!

Huuuiiihh, suorastaan liekeissä! 😀

Kylläpä on tullut tehtyä töitä, opiskeltua, treenattua koiran kanssa, liikuttua säännöllisesti, syötyä fiksusti, pohdiskeltua tulevaisuusjuttuja, mietittyä mitä pakata mukaan vappumatkalle Etelä-Eurooppaan.. jännittäviä juttuja ollut arki täynnä!

Tässä taas huomaa kuinka olen jonkin verran kausi-ihminen. Vaikka minimalistisuus pysyy koko ajan rakkaana mielessäni, innostun aina kausittain jostain muusta niin, että se vie kaiken ylimääräisen aikani. Nyt olen ehdottomasti kuntoillut ja treenannut koiran kanssa hieman uusia tokokuvioita. Kevätaurinko on tehnyt hyvää ja pihalla on tullut vietettyä tuntikausia päivästä. Koneella istuminen on vain yksinkertaisesti jäänyt vähemmälle ja näin ollen blogissa en ole edes käynyt muutamaan viikkoon.

Päässä on pyörinyt paljon postausideoita, joista kaikki tuntuvat valuneen unohduksiin nyt, kun yritän niitä palautella mieleeni. Heittelen teille nyt umpimähkäisiä ajatuksiani ja ideanpuolikkaita.

– Autoajatukset ovat jo ihan OUT – mies toki edelleen katselee, mutta itse olen rauhoittunut ja pidän mielessäni autottomuuden edut.

– Asuntoa on laitettu taas pikkuisen nätimmäksi ja on myönnettävä; viihdyn täällä! Jopa niin hyvin, että jatkuva levottomuuteni ja muuttohaluisuuteni alkaa haihtua. Tämä on todella merkittävää… Astetta miellyttävämpi asunto olisi ollut juuri tarjolla, mutta jätin sen sikseen. Vielä pari kuukautta sitten olisin aivan varmasti vaihtanut kämppää. Tuntuu ihanalta, kun nauttii omasta kodistaan eikä ole kokoaikaa toinen jalka ovenraossa muuttolaatikko kainalossa vaihtamassa sijaintia 😀

– Tuleva matka jännittää, koska a) lentopelko vaivaa ja b) on tarkoitus matkustaa pelkillä käsimatkatavaroilla. Minulla ei ole mitään järjellisen kokoista laukkua, joten taidan ottaa ihan tuon arkilaukkuni. Se ei todellakaan ole erityisen iso, joten tarkoitus on pärjätä hyvin pienillä matkatavaroilla. Tulen ehdottomasti tekemään tästä parempaa raporttia! Yritin alkaa jo nyt miettimään mitä pakata mukaan, mutta sääolot ovat niin vaihtelevia, että taidan suunnitella kokonaisuuden vasta pari päivää ennen.

– Tulen niin tekemään rajun vaatekaappi-inventaarion! Sormet syyhyää ja pelkästä ajatuksesta syynätä jokainen riepu ja vaatia perustelut säilytystilojeni hyväksikäytöstä. Vaikka vaatemäärä on romahtanut keskimäärin 70-80 prosenttia parin vuoden takaisesta, huomaan taas käyttäväni vain tiettyjä vaatteita. Tiukkaan pakatut henkaririvistöt ahdistavat, koska vaatteet ovat tunkkaisia enkä pysty itse nopeasti silmäilemään rivistön sisältöä. Tässä tosin oma ongelmansa on värimieltymykseni (musta, musta, musta, harmaa, valkoinen, musta, musta, valkoinen, harmaa, musta..) joten tekstiilit tuppaavat hukkumaan toisiensa sekaan.

– Yritän saada mukaan myös kuvia. Vaatekaapin ja meikkipussin sisällöstä, ehkäpä pieniä palasia omasta kodista, tietyn vaatteen käytöstä asusteita vaihdellen… Vaikka kengistä, jos siltä tuntuu 😉 uskoisin, että maltillisina määrinä kuvat voisivat olla kiva lisä.

Erityismainintana on sanottava, että oli suorastaan sydäntä lämmittävää löytää aivan ihania kommentteja 🙂 en ole koskaan aiemmin tajunnutkaan, kuinka inspiroivaa ja MOTIVOIVAA on kirjoittaa blogia, jossa oikeasti on jonkinlaista vuorovaikutusta; jota oikeasti joku muukin lukee ja vielä näkee sen vaivan, että uhraa omaa aikaansa jakaakseen ajatuksiaan! Kii-tos siitä 🙂 samalla hieman hävettää, kun on tullut pidettyä tälläisiä pidempiä katkoksia.

Tietoja snipsi

Matkalla keveämpään elämään.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Elossa!

  1. 365morelife sanoo:

    Mukavaa, että olet elossa ja elämäsi kunnossa. Tekstisi ovat kuvailevia, mutta joskus kuva on enemmän kuin tuhat sanaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s