toivotonta torstaita

Tulen tekemään aikamoisen itseruoskintapostauksen viikonloppuna aiheesta ruokalaskut. Vaikka tämä on niin moneen otteeseen todettu ja myönnetty, niin en tiedä mikä siinä on kun sama meno jatkuu. Luen kuittia alusta loppuun enkä edes osaa sanoa missä mennään niin pahasti pieleen. Hedelmiä, maitotuotteita, maitoa, mehua, jotain edullista broileria… Joskus ajattelin, että viikossa saa mennä noin 50 euroa rahaa ruokaan, mutta en ilmeisesti osaa toteuttaa tätä ajatustani.

Ruuanlaittoon raaka-aineista lähtien tulee panostaa, varsinkin kun kohdallani ”pasta ja ruisleipä” ei mene allergioiden vuoksi läpi. Niin sanottua halpaa opiskelijaruokaa ei minulle oikein ole. Ei saisi kuitenkaan selitellä, vaan suunnitella ja listata ylös edullista viljavapaata ruokaa.

En toisaalta tiedä, kuinka paljon yksinasuvilla ihmisillä näin suurinpiirtein kuluu viikossa (tai kuukaudessa) rahaa ruokaan? Olenko ainut, joka löytää tiensä ruokakauppaan päivittäin? Olen varsin tietoinen, että ruokaostokset voisi tehdä kerran viikossa ja hakea vaikka sitä maitoa sitten vielä toiseen kertaan. Ehkä huijaan itseäni niillä reilun kympin kertaostoksilla, miettimättä, että tämänkin viikon loppusaldo huitelee varmaankin päälle sadan euron.

Tässä on totisesti vielä harjoiteltavaa.

Ruokaostokset 14,50 eur

Koiran lihapakasteet 50 eur

Tietoja snipsi

Matkalla keveämpään elämään.
Kategoria(t): Elämänhallinta, Rahat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s