Joulupyhät

Minun joulurauhani alkaa aina joulupäivänä. Aatto kotona on pakollisten menojen ja traditioiden valtaamaa aikaa, mutta tänään on jo mahdollisuus hengähtää ja rentoutua. Vaikka en ole hehkuttanut minimalismin ilosanomaa perheenjäsenilleni, olin ilahtunut kuinka käytännöllisiä ja tarpeellisia lahjoja löysin paketeistani. Suosikkikosmetiikkaa, lahjakorttia, yllätyksenä jopa designia josta olin puoli vuotta sitten sivulauseessa maininnut.

Ystävien kesken emme lahjoja vaihtaneet, eikä kukaan tuonut aattoaamuna yllätyslahjaa. En olisi siihen oikein valmistautunutkaan, kiitoksen olisi pitänyt riittää.

Viime vuosina joulupyhät ovat olleet tässä suvussa kohtalokkaita – yhteensä viisi lähisukulaista on jättänyt maallisen taivalluksensa näihin aikoihin. Tämä joulu on taas yksi niistä. Kun jo valmiiksi pieni suku kutistuu vääjäämättä, osaa arvostaa joulun kokoontumisia aivan eri tavalla. Minulle joulu on ennenkaikkea kiireisten, ympäri maapalloa asuvien läheisten kerääntymistä yhteiseen ruokapöytään – edes kerran vuodessa.

Tietoja snipsi

Matkalla keveämpään elämään.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s